Filozofie si Concept“Crêperie d’Amour” este un concept unic in prepararea si comercializarea deserturilor si gustarilor din categoria “made-to-order food” pe piata din Romania, oferind o selectie minunata de preparate proaspete si naturale, pregatite chiar sub ochii tai intr-un cadru inedit.

Misiunea noastraEste sa aducem in orasul tau deliciul si bucuria caracteristica intalnirii cu traditionalele clatite frantuzesti si sa iti iesim in cale cu gustari delicioase si bauturi sanatoase, din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, o alternativa extraordinara a banalului fast food.

Bun gust si SavoareCrêperie d’Amour are bun gust, culoare si savoare, creand o grozava stare de bine in experienta de cumparare. Descoperi ca totul are noima: meniul se potriveste cu anotimpul, fluturii de pe sorturi sunt de fapt fluturii din stomac, iar desenele de pe pereti povestesc despre ce ne e drag.

Creperie

Noi la Crêperie d’Amour suntem rasfatati si gurmanzi, din familia bon viveur. Iubim mancarea buna, joaca si calatoriile, si ne place sa gatim lucruri simple si gustoase, care nu te obosesc si pe care le pregatesti cu zambetul pe buze.

Pentru ca am avut intotdeauna o slabiciune uriasa pentru clatite, am mers in Franta des, tocmai in Bretagne, locul in care s-au inventat clatitele si unde les crêperies se gasesc la rang de arta – ca sa deprindem mestesugul, se intelege.
Les crêpes veritables sunt fermecate: trebuie sa stii secretul retetelor, sa tii mortis la calitatea ingredientelor, sa farmeci locul si sa ai, desigur, un maitre crêpier talentat. Asa cum avem noi.

Ce ne dorim noi este sa aducem bucurie si sa ne adunam prietenii in jurul nostru! Astfel ca punem creperia in drum: iti iesim in cale in drum spre munca, scoala, rendez-vous sau joaca, sau cand mergi la shopping si e sigur ca vei pica intr-o tentatie culinara. Noi nu credem in placeri vinovate, toate tentatiile noastre sunt proaspete si sanatoase. Avem si retete usoare cu faina integrala sau cu faina din hrisca, astfel incat poti abuza in voie.

Acesti oameni minunati si clatitele lor fermecate

Noi suntem doua doamne entrepreneur cu o idee fixa: clatite asa cum se cuvine!
Am descoperit les crepes si les galettes acasa la dansele in Bretagne, am visat si am trecut la fapte: cel mai dragut, gustos, intelept, vesel si imbatabil asezamant cu clatite. Iata-ne:

Georgiana Gheorghe, Madame L’ Administrateur, se ocupa de bunul, inteleptul, ordonatul si infailibilul mers al afacerii. si se mai si distreaza foarte tare facand asta :)

Adela Catalina Bulic, Philosophe des crepes si deseori si poet, se ocupa de retete, farmece si reteta succesului, adica de brand concept si development si de marketing.
Amandoua putem fi vazute destul de des facand clatite, scriind pe tablita noutatile zilei, aducand menta proaspata sau numarand betisoarele de vanilie din sertarul cu mirodenii. Impreuna facem creperia imbatabila.