Crepes chez toi

Bar de clatite

Le Bar a crepes este un concept de catering care presupune livrarea de clatite dulci si/sau sarate gata preparate, precum si a elementelor de set-up si a ustensilelor de servit, conform comenzii, direct la locul si ora indicata de desfasurare a evenimentului. Pentru evenimentele care mizeaza pe fun si interactivitate, « Barul de clatite » are si varianta do-it-yourself, in care elementele sunt livrate separat: clatitele simple gata pregatite si garniturile, umpluturile si toppingurile specifice separat pentru ca participantii sa isi prepare singuri reteta preferata, alegand si mixand dupa fantezia fiecaruia.


Live crepes

Live Crepes reprezinta solutia complexa pentru evenimentele private, imbinand componenta de show culinar cu interactivitatea specifica bucatariei spontane, cu preparate la comanda. Conceptul de Live Crepes presupune o sesiune completa de preparare a clatitelor frantuzesti pe loc, chiar sub ochii invitatilor, oferindu-le posibilitatea de a alege combinatiile favorite. Oferta este customizata pentru profilul fiecarui eveniment in parte, incluzand toate elementele necesare recrearii unei atmosfere de creperie bretonne : maitre crepier – maestru clatitar dedicat, crepiera si toate ustensilele profesioniste necesare pregatirii si servirii clatitelor, aluat special pentru crepes salees si pentru crepes sucrees, meniu special, cooking station cu intreaga selectie de ingrediente, garnituri si topping-urile necesare.

Crepe delivery

Primavara asta preluam numai comenzi mari pentru livrari: 50 clatite minim, comanda plasata cu cel putin doua zile inaintea datei de livrare.

 


Fluturii zilei

Oferta lunii: echipa de servire si transport gratuit la toate rezervarile pentru evenimente in Bucuresti!

Find us on Facebook